reklama 11A

O povrch festivalu se stará BD Tech a Strom Praha

Pořadatelé Jezdeckého festivalu, jehož 4. ročník se koná od 22. do 26. března 2017 na výstavišti v Lysé nad Labem, kladou tradičně velký důraz na kvalitu povrchu kolbiště i na jeho údržbu. Proto spolupracují se společnostmi BD Tech a Strom Praha...
13.03.2017 19:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Společnost BD Tech je pro Výstaviště Lysá nad Labem dodavatelem samotného povrchu (gumových rohoží a pískové směsi s geotextiliemi) a Strom Praha pak zapůjčuje techniku John Deere na jeho údržbu. 
 
„Osobní záruku nad jezdeckým povrchem v Lysé nad Labem tradičně přebírá Lenka Formánková ze společnosti BD Tech a my si moc vážíme jejího maximálního nasazení. Účastnící Jezdeckého festivalu vždy nešetří na povrch chválou, a tak to má být. Kvalita kolbiště i opracoviště je pro nás základem úspěchu. Jsme přesvědčení, že výborné reference na povrch z předešlých tří ročníků budou jedním z faktorů, které příznivě ovlivní počty zájemců o účast v soutěžích Jezdeckého festivalu,“ uvedl ředitel závodů Josef Malinovský.
 
Uzávěrka přihlášek je v pondělí 20. března 2017, ustájení je nutné objednat již do pátku 17. března 12.00 hodin. Jeho kapacity jsou omezeny 30 boxy na den. Podrobnosti o programu najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE