reklama 11D

Spuštění Jezdeckého informačního systému se blíží

Spuštění pilotního provozu Jezdeckého informačního systému (JIS) se blíží, a tak zástupci České jezdecké federace publikovali aktuální časový harmonogram a další důležité informace. Testovací provoz bude ukončen již 18. listopadu!...
17.11.2016 20:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Během páteční noci 18. listopadu 2016 dojde k ukončení testovacího provozu a budou uzamčeny všechny testovací účty. Následně ve dnech 19. až 21. listopadu dojde k finálnímu a poslednímu importu dat ze staré centrály (od této chvíle budou oblastní sekretáři povinni zadávat vše do staré centrály i do JISu). 
 
V dalších dnech, konkrétně 22. až 29. listopadu proběhne kontrola importu a správnosti údajů subjektů ze strany oblastních sekretářů a poslední listopadový den bude spuštěn pilotní provoz systému pro všechny zájemce.
 
Jak je uvedeno na webu ČJF, do pilotního provozu systému se mohou přihlásit již všichni statutární zástupci či korespondenti subjektů. Protože již bude proveden finální import a osoby, které budou mít do JISu přístup se dostanou i k citlivým údajům členů subjektu a zároveň budou již v pilotním provozu odpovědni za editaci a správu údajů subjektu se všemi důsledky jako v ostrém provozu, bude u osob, které nejsou statutárním zástupcem subjektu bude požadováno podepsané pověření statutárního zástupce k přístupu do JISu (stačí zaslat nascanované e-mailem, bude připojeno jako příloha k subjektu v JISu). Takovéto písemné pověření bude nutné pro všechny korespondenty subjektů i pro ostrý provoz. V nejbližších dnech budou od oblastních sekretářů rozeslány poštou důležité informace včetně formuláře na pověření korespondenta.
 
Subjekty, které nebudou dohledány v ARESu, zejména pak subjekty, které se stali členy ČJF na základě živnostenského listu (FOP), budou kontaktovány, aby doložili, že jsou stále aktivní (nebyl jim zrušen či pozastaven ŽL). V sezóně 2017 půjde prodloužit pouze subjekty, které mají všechny právní náležitosti v pořádku a budou dohledáni v rejstřících vystavených státní správou.
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE