reklama 11B

Spring Junior Cup 2017 v Poděbradech

V termínu 2. – 4. června bude areál Jezdeckého klubu Obora Poděbrady hostit Spring Junior Cup 2017. Do soutěží od Z až do ST** se budou moci přihlásit výhradně jezdci spadající do kategorie dětí, juniorů a mladých jezdců. Více se dozvíte v článku…
03.04.2017 07:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Rekonstrukce druhého kolbiště JK Obora Poděbrady, foto: Lukáš Klingora

První červnový víkend se pod záštitou České jezdecké federace uskuteční v poděbradském areálu závody nesoucí název Spring Junior Cup. Jezdci ve věku 12 až 21 let se předvedou v soutěžích obtížnosti Z až ST**.

Pro třídenní závody se v hostícím areálu v současné chvíli připravuje druhé kolbiště. Soutěžit se tedy bude na travnatém kolbišti, kde se v minulosti konaly například závody CSIO, i na písčitém kolbišti.

Vrcholem závodů budou nedělní soutěže Grand Prix. Pro kategorií dětí bude postaven parkur s výškou překážek L**. Následovat bude soutěž Grand Prix pro juniory, kteří se předvedou na parkuru S**. Zlatým hřebem tohoto třídenního mítinku bude soutěž ST** vypsaná jako Grand Prix mladých jezdců.

 Všechny vypsané soutěže, včetně všech tří soutěží Grand Prix, budou otevřeny pro jezdce spadající do kategorie dětí, juniorů a mladých jezdců. Jedinou výjimkou jsou soutěže družstev, kde bude dodržena hranice věku 14 let pro družstva dětí a 15 až 18 let pro družstva juniorů.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE