reklama 11B

Špičkově obsazenou GP v Římě vyhrál McLain Ward

Do Říma se ve dnech 26. – 29. května sjela elitní konkurence parkurových jezdců. Konalo se tam CSIO5* se soutěží Poháru národů, který byl bodovaný do evropské první divize. V neděli pak přišel druhý vrchol v podobě Grand Prix…
30.05.2016 11:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

McLain Ward vyhrál Grand Prix Řím 2016. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Padesát dvojic se postavilo na start soutěže Grand Prix s překážkami do 160 cm. Mnoho výborných jezdců parkur nedokončilo, mezi nimi úřadující mistr Evropy Jeroen Dubbeldam na SFN Zenith NOP, John Whitaker s Ornellaiou, Michael Whitaker na Vikngovi či Kevin Staut s Elky van Het Indihof.

Velká cena se jela jako dvoukolová a třináct jezdců postoupilo do druhé části soutěže. Tři z nich pak dokázali obě překonat bez chyb. Nejrychlejší byl americký jezdec McLain Ward na HH Azur a stal se tak letos vítězem jedné z nejtěžších Velkých cen celé sezony.

Druhý dojel Švéd Peder Fredricson na H&M All In a třetí dokončila Američanka Laura Kraut s Zeremonie. Americkým skokanům se v Grand Prix dařilo, další z nich Kent Farrington dojel pátý, když na koni Voyeur udělal jednu chybu v prvním koleNa čtvrtou příčku se vmáčkl Marcus Ehning (GER) na Cornado NRW.


Výsledky z Říma si můžete prohlédnout pod tímto odkazem.
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE