reklama 11C

Sobotní domácí vítězství při CSI v s-Hertogenbosch

ikonka

Sobotní den přinesl ze skokové části při CSI5* na mezinárodních závodech v holandském s´-Hertogenbosch jako vrcholnou soutěž parkur 155 centimetrů vysoký. V podvečer 10. března se z vítězství radoval domácí jezdec Maikel Van Der Vleuten…
11.03.2018 08:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ze čtyřiceti startujících se pouze pěti podařilo dokončit základní kolo této soutěže bezchybně, a ti tak nastoupili do rozeskakování. To bylo tentokrát bez německé účastni, neboť páteční vítěz Philipp Weishaupt jedenkrát chyboval. Dojel však v nejlepším čase a tak skončil sedmý – hned za svým krajanem Christianem Ahlmannem. Ten o rozeskakování přišel kvůli překročení stanoveného času.  S koněm Clintrexo Z tak obdržel jeden trestný bod a obsadil šestou pozici.

V pětičlenném rozeskakování se představili zástupci Švédska, Francie a také domácího Nizozemí. A právě domácí reprezentanti nakonec podali nejlepší výkony a dojeli si pro dvě nejvyšší příčky. Pouze dva domácí jezdci si totiž udrželi i v rozeskakování bezchybné konto.

S časem 33,17 vteřiny slavil vítězství Maikel Van Der Vleuten s koněm Arera C a udělal tak svým výkonem velkou radost místnímu publiku. Pro druhou pozici si dojel Johnny Pals a Chat Botte Ruisseau Z. Jejich čas byl 36,11 vteřiny.

Nejrychleji si s trasou rozeskakování poradil Švéd Peder Fredricson, když dokončil v čase 32,81 vteřiny. S koněm Hansson WL však jedenkrát chyboval a dojel si pro celkové třetí místo. Čtvrtý skončil Hanrik von Eckermann s koněm Flotte Deern 5 a elitní pětici pak uzavřel Roger Yves Bost a Sunshine du Phare. I tato dvojice pouze jedenkrát chybovala, předvedla však nejpomalejší čas v rámci rozeskakování.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE