reklama 11D

Neporazitelná Werth v s´-Hertogenbosch

ikonka

Nikomu ze startujících se opět nepodařilo překonat německou jezdkyni Isabell Werth, a ta si tak v rámci sobotní soutěže Grand Prix Freestyle při kvalifikačním kole drezurního Světového poháru v s´-Hertogenbosch dojela dne 10. března pro další výhru…
10.03.2018 20:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Do sobotní soutěže hodnocené v rámci Světového poháru západoevropské ligy nastoupilo celkem patnáct účastníků. Pro umístění v elitní pětici bylo zapotřebí získat hodnocení alespoň 80 %.

S tím každopádně neměla problémy Isabell Werth, která stejně jako při páteční vítězné jízdě sedlala koně Emilio 107. Německá dvojice tentokrát předvedla velice vydařenou jízdu a získala 87,405 %. Oproti páteční soutěži se jim tak tentokrát podařilo zvítězit s přehledem a suverénním náskokem na zbytek startovního pole.

Druhý skončil stejně jako v pátek Edward Gal a Glock´s Zonik N.O.P., když obdržel od rozhodčích 83,900 %. Jednalo se o zároveň nejlepší výsledek domácího jezdce.

Edward Gal však nebyl jediným Holanďanem, který se dostal do elitní trojice. Dařilo se i holandské dvojici Madeleine Witte-vrees a Cennin. Výsledek 82,555 % jim zajistil třetí pozici ve výsledkové listině.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE