reklama 11A

Sobotní dění v Ebreichsdorfu se slovenskou výhrou

ikonka

V rakouském Ebreichsdorfu se pokračovalo závodit během sobotního dne 19. května. Na parkurech se představilo několik českých i slovenských dvojic. Více se tentokrát dařilo slovenským zástupcům, když se David Horváth zasadil o slovenskou hymnu…
20.05.2018 10:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Sobotní závodní den přinesl celkem devět skokových zkoušek. Na úvod tohoto dne se uskutečnily tři finálové soutěže pro mladé koně při CSIYH1*.

Tyto zkoušky byly bez české účasti, na parkurech se však představilo několik slovenských dvojic. V šestileté kategorii podal nejlepší výkon Slovák David Horváth. Na parkuru 125 centimetrů vysokém sedlal koně Mozaik vd Bisschop a dojel si pro vítězství. Dvojice překonala bezchybně základní kolo a postoupila do rozeskakování, s nímž si poradila na výbornou.

Slovenská dvojice totiž značně ujela zbytku startujících. David Horváth dokázal svého svěřence provést trasou rozeskakování nejen bezchybně, ale také rychle. Do cíle se dostal jako jediný účastník v čase kratším, než je půl minuta. Zcela zaslouženě se tak radoval z vítězství.

Z české ekipy se nejlépe představil Přemysl Adam, a to v soutěži Final A Silver tour. Pro účastníky této skokové soutěže byl připraven parkuru 135 centimetrů vysoký a jednalo se o dvoufázové skákání.

Český zástupce sedlala koně Camouflage a dokončil první fázi bezchybně. Díky tomu postoupil do té druhé. V ní sice předvedl slušný čas, dvě chyby na parkuru ho však vyřadily těsně z elitní desítky.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE