reklama 11B

Páteční CSI Ebreichsdorf s výkony Čechů i Slováků

ikonka

Ani v pátek 18. května nechyběly na startovních listinách soutěží při CSI v rakouském Ebreichsdorfu české a slovenské vlajky. V páteční soutěži Diamond Tour si pro vítězství dojel slovenský jezdec Radovan Sillo...
18.05.2018 17:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Slovenskou hymnu zajistil na parkuru vysokém 145 cm v rámci Diamond Tour Radovan Sillo, který nenašel přemožitele v sedle Dr. Max Think Twice 111Z. Český reprezentant Adam Přemysl se v této náročné zkoušce představil spolu s koněm Cachas. V konkurenci více jak padesáti koní protnula česká dvojice tuto náročnou zkoušku s pěti tretnými body.
 
Pěkná sedmá příčka patřila v soutěži v rámci Silver Tour, kde překážky měřily 130 cm Igorovi Šulkovi v sedle Wavo Noris.  Osm trestných bodů inkasoval Adam Přemysl, který zde sedlal Camouflage.
 
Další výsledek pro slovenské barvy přišel i na parkuru vysokém 120 cm v rámci Bronze Tour, kde si pro bronzovou příčku dojel Michal Žák v sedle Figuranty. Z jedenáctého a patnáctého místa se radovala Anna Kostková. Lepšího výsledku dosáhla česká jezdkyně spolu s Tunikou II, druhý výkon pak absolvovala spolu s koněm Coco Chico S.
 
Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE