reklama 11A

Sobotní ceny útěchy na MS v Lanakenu

V sobotu 23. září se v Lanakenu při mistrovství světa mladých koní uskutečnily soutěže pro ty koně, kteří se nedostali do nedělního finále. Na parkurech se představily také tři české dvojice. Na jednu další se pak můžeme těšit v nedělním finále…
23.09.2017 22:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V sobotu se na start postavili Jan Malý a Petra Boháčová. Česká jezdkyně sedlala v pětiletém i šestiletém ročníku jednoho koně. Zatímco s Cimburem dokončila s 13 trestnými body na kontě, se Zetou inkasovala 7 trestných bodů.

Druhý český jezdec Jan Malý zajel sobotní soutěž s jednou chybou na kontě, nicméně to v početné konkurenci stejně na umístění mezi nejlepšími nestačilo. Jezdec však jako jediný Čech bude startovat také v neděli. Po skvělých dvou bezchybných kolech totiž postoupil do tohoto vyvrcholení s hřebcem Candino Des Etains. V rámci pětileté kategorie se představí na parkuru 130 centimetrů vysokém. Držet palce můžeme i klisně Pepita Con Spita, kterou spoluvlastní česká jezdkyně Hana Vašáryová. Tato klisna závodí mezi šestiletými a sedlá ji Toni Hassmann.

Startovní i výsledkové listiny nalezete ZDE.  




Štítky: MSLanaken
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE