reklama 11A

Páteční druhé kvalifikace při MS v Lanakenu

V pátek 22. září čekaly na mladé koně ve věku pěti až šesti let druhé kvalifikace v rámci světového chovatelského šampionátu pro mladé koně, který se koná tradičně v belgickém Lanakenu. Skvělou formu ukazuje pětiletý Candino Des Etains…
22.09.2017 23:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká dvojice Jan Malý a Candino Des Etains si s náročnými parkury v Lanakenu poradila velmi dobře a díky tomu, že si připsala na konto nulu v obou kolech, drží si průběžné první místo. Na pětileté koně čekal v pátek parkur s výškou překážek 125 centimetrů, v nedělním finále bude parkur ještě o 5 centimetrů vyšší.

Lenka Matunová s valachem Hickstead TN inkasovala 4 trestné body, stejně jako Petra Boháčová se Zetou. Filip Doležal s Carem chybovali dvakrát.  

V šestileté kategorii dokončil nejlépe Jan Malý a Faristo, jedna chyba však na účast ve finále nestačí. Petra Boháčová sedlala hřebce Cimbura a inkasovala 13 trestných bodů. Ještě více si jich pak připsala Daniela Hrůzková a Obora´s Sarah.

Naopak do finále se dostane po dvou bezchybných výkonech Pepita Con Spita, kterou sedlá německý jezdec Toni Hassmann. Spoluvlastníkem této klisny je česká úspěšná drezurní jezdkyně Hana Vašáryová, a tak můžeme držet palce ve finále šestileté kategorie této klisně.  

Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE




Štítky: MSLanaken
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE