reklama 11D

Sobotní Olympia se soutěží Christmas Masters

Během dopoledního a odpoledního bloku v sobotu 17. prosince se v londýnské Olympii uskutečnilo několik soutěží. Mezi nimi i speciální mezinárodní zkouška Christmas Masters, kde si pro vítězství nakonec dojel irský jezdec Bertram Allen…
17.12.2016 20:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

netradiční soutěži Christmas Masters nastoupilo na start celkem sedm jezdců. V této soutěži se jede základní kolo a poté maximálně čtyři rozeskakování. Každý jezdec si vždy určí skok, který chce zvýšit. Pokud ho překoná bezchybně společnědalšími překážkami, zůstane skok na dané výšce.

této kvalitně obsazené soutěži se dalo očekávat, že neskončí dříve. Do čtvrtého rozeskakování se nakonec dostali hned tři jezdci. V něm rozhodly o vítězi trestné body a dosažený čas. Ten měl nakonec o zhruba půl vteřiny lepší Bertram Allen s High Valley. Díky tomu porazil druhou švédskou dvojici Malin Baryard-Johnsson a H&M Indiana. Třetí skončilajednou chybou Laura Renwick a Dominant H.

A právě Laura Renwick se stala i vítězkou nejvyšší odpolední soutěže, což byl parkur 145 centimetrů vysoký. V něm podala nejlepší výkonkoněm Noc Chilli. V této zkoušce se podařilo obsadit i druhé místo domácímu jezdci. Tím byl William Funnell a Billy Angelo.

Závodní program pokračuje skokovým programem do pozdních hodin, kdy se bude konat soutěž 155 centimetrů vysoká.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE