reklama 11C

Londýnská Olympia zažije parkury v podání hvězd

Osmým kolem pokračuje série Světového poháru 2016/2017 v parkurovém skákání. Špičkoví světoví jezdci míří do Londýna, kde se ve dnech 15. – 19. prosince koná v hale Olympia CSI5*-W. Na koho se mohou fanoušci jezdectví těšit, se dočtete níže…
13.12.2016 18:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jedním z domácích želízek v ohni bude při londýnském CSI5*-W Scott Brash. Ilustrační foto: GCT / Stefano Grasso

Přehlídka světových es, to je soupiska jezdců, kteří se zúčastní CSI5*-W v Londýně, kde se vedle parkurového skákání koná také série SP v drezuře a spřežení.
 
My se však nyní zaměříme na jezdce, kteří změří síly na kolbišti. Silné zastoupení pochopitelně pořádající země. Nebudou chybět Scott Brash, Ben Maher, John a Michael Whitakerovi, Jessica Mendoza a další.
 
V německé ekipě jsou mimo jiné Daniel Deusser a Marcus Ehning. V irských barvách nastoupí například Bertram Allen, Cian O´Connor a Darragh Kenny. Závodit bude také olympijský vítěz právě z Londýna Steve Guerdat. Silnou sestavu Francie, na její soupisce jsou také zlatí olympionici pro změnu z Ria Kevin Staut, Philippe Rozier a Pénélope Leprevost.
 
Rozpis nabízí řadu těžkých soutěží, neděle přinese soutěž bodovanou do Světového poháru s překážkami do 160 cm. O den později, tedy v pondělí 19. prosince, se pojede Grand Prix.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE