reklama 11C

Sobotní CSI-W ve Varšavě s dvěma českými starty

ikonka

Během sobotního dne 3. března se na startu mezinárodních skokových závodů CSI3*-W v polské Varšavě představili oba čeští zástupci Aleš Opatrný a Sára Vingrálková vždy při jednom startu. Hlavním vyvrcholením však bude nedělní den…
04.03.2018 09:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český zástupce Aleš Opatrný se během soboty představil pouze v sedle svého jednoho koně, neboť hlavním závodem pro něj bude nedělní Grand Prix. Sobotní výsledky se navíc nepočítaly do finálového kola Světového poháru centrální evropské ligy (CEL), ani do bodování v rámci Cavaliady Tour 2017/2018.  V sedle Crooka absolvoval finále Middle Round, pro tři chyby v základním kole však do rozeskakování nepostoupil. Jednalo se o skokovou zkoušku s výškou překážek 145 centimetrů.

Druhá česká zástupkyně Sára Vingrálková absolvovala parkur Speed & Music. Tento parkur byl 135 centimetrů vysoký a česká juniorka se představila v sedle koně Celana Z. Na konto si připsala po třech chybách celkem 12 trestných bodů.

Hlavní nedělní soutěž Grand Prix bude začínat již ve 13:00 hodin. V ní se Aleš Opatrný představí s VDL Fakirem. Soutěž je zařazena do Cavaliady Tour, kde figuruje Aleš Opatrný na druhé pozici, a také do žebříčku Světového poháru centrální evropské ligy. V něm si tento český reprezentant drží s menší ztrátou třetí pozici.

 

Online výsledky můžete sledovat ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE