reklama 11D

Opatrný průběžně třetí při finálovém kole SP CEL

ikonka

Ve Varšavě se při CSI3*-W koná zároveň finálové kolo Světového poháru centrální evropské ligy (CEL), kam patří právě i Česká republika. Ve Varšavě se body přičítají k již získaným z této sezony a po pátečním úspěchů je Aleš Opatrný aktuálně třetí…
03.03.2018 11:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český reprezentant Aleš Opatrný měl před finálovým kolem ve Varšavě na svém kontě celkem 61 bodů, což nestačilo na elitní pětici. Ve Varšavě si však díky úspěšným startům polepšil a vyhoupl se do elitní trojice.

Ve Varšavě se totiž k tomuto výsledku připočítávají další body hned ze tří soutěží. V té první získal Aleš Opatrný celkem 5 bodů z maximálních deseti. Jednalo se o čtvrteční soutěž Big Round, kde skončil jedenáctý. Páteční soutěž však již byla hodnocena maximálně 20 body a ty získal na své konto právě Aleš Opatrný. V Crookem totiž obsadil v soutěži Big Round výborné druhé místo, v rámci bodování Světového poháru si však připsal nejvíce bodů.

Díky tomu figuruje Aleš Opatrný aktuálně na třetí příčce, za estonským duem Urmas Raag a Rein Pill. Na první místo však ztrácí pouze šest bodů. Rozhodující tak bude nedělní Grand Prix, která je poslední bodovanou soutěží v rámci varšavského finále i letošního ročníku Světového poháru centrální evropské ligy.

 

Kompletní žebříček naleznete ZDE.   




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE