reklama 11A

Slavnostní ukončení rodeové sezony

Jedinečná událost v rodeovém světě, jak poutá zájemce plakát, s názvem Cowboy´s Convention se uskuteční v sobotu 22. listopadu v clubu Alfa v Plzni. V rámci programu proběhne vyhlašování nejlepších jezdců a také doprovodný program...
19.11.2014 09:28  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Na galavečer bude možné dorazit od 18 hodin, o hodinu později proběhne oficiální slavnostní zahájení. Po něm přijde na řadu vyhlášení vítězů českého šampionátu John Deer Prorodeo Tour 2014 pod PRCza v jednotlivých disciplínách. Společně s tímto šampionátem budou vyhlášeni vítězové All Around Champion, Lady All Around Champion, Youth All Around Champion, vítězové NBHACZ v kategoriích Open a Youth a také proběhne předání vítězných přezek a sponzorských darů.

Součástí večera je i volná zábava a půlnoční překvapení. Vstupné stojí pro členy PRCza 150 Kč, ostatní zaplatí 200 Kč. Občerstvení je v rámci akce zajištěno, ubytování je možné domluvit v Hotelu Slovan, jehož webové stránky naleznete ZDE. Více o clubu Alfa, kde se akce konané, můžete zjistit pod TÍMTO ODKAZEM.

Kompletní informace naleznete na stránkách Prorodea TADY.   




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE