reklama 11A

České rodeo míří se seriálem MČR 2013 do Kostelan

Ranch Kostelany u Kroměříže zve příznivce rodeového sportu na historicky první zdejší rodeo. Třetí letošník rodeo ze seriálu mistrovství ČR v rodeu – pod hlavičkou WI-CZ Rodeo Corral se koná 13. července 2013...
12.07.2013 14:32  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Začátek disciplín je v 11.00 hodin, slavnostní nástup pak proběhne ve 13.00 hodin, plánovaný konec celého rodea pořadatelé plánují v 18.00 hodin.
 
Jezdci se mohou těšit opět na disciplínu Ranch sorting, která se jim v Hoslovicích moc líbila, byť nebylo příliš úspěšných pokusů. Pořadatel vybral i nově zařazenou lasařskou disciplínu Breakaway roping, dále pak Steer wrestling a Trailer loading. Soutěžit budou senioři (dospělí) i junioři.
 
Diváky čeká zajímavá podívaná na výkony kovbojů a kovbojek v podání předních jezdců seriálu mistrovství ČR. Mohou se těšit na klasické rodeové disciplíny doplněné o rychlostní Barrel race a Pole bending. Připraven je také bohatý doprovodný program: prohlídky Ranče Kostelany stylovým průvodcem, prohlídky tee-pee s indiánem, westernové a indiánské soutěže, skákací hrad, malování na obličej či ukázky práce s bičem.
 
Více informací najdete na www.ceskerodeo.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE