reklama 11D

Portugalsko: Hatla a Fernet v drezuře nad 70 %

Jaroslav Hatla a Fernet Af Kreffe zahájili druhý závodní týden v Barroca d´Alva. Ve čtvrtek 5. března na ně čekala nová drezurní úloha v rámci CCI2*, s níž si poradili velmi dobře. Do terénní jízdy si nesou 44,4 trestných bodů a průběžné páté místo…
05.03.2015 19:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jaroslav Hatla a Fernet Af Kreffe. Foto Kateřina Návojová

FOTOGALERIE

Jaroslav Hatla a Fernet Af Kreffe zajeli vydařenou drezurní úlohu a jezdec byl právem po dojetí velmi spokojen. „Dnes byl výborný, myslím, že zajel jednunejlepších úloh, Fernet se pořád zlepšuje a s trenérkou mu v drezuře hodně věříme,“ popsal po dojetí český úspěšný závodník. „Jen při zkrácení ze středního cvalu se mi trochu opřel do ruky, to někdy udělá i v tréninku. Jinak bylo vše, jak mělo. V této konkurenci rozhodují na prvních místech pak jen detaily,“ doplnil.

Co se nové úlohy týče, jezdec si ji pochvaloval a přišla mu příjemná. Na rozdíl od některých svých soupeřů ji český reprezentant zvládl bez jakéhokoliv zaváhání či omylů. Rozhodčí jejich výkon ohodnotili 70,42 %, což znamenápřepočtu 44,4 trestných bodů.

Česká dvojice tak do sobotního krosu nastupujepáté průběžné pozice, přičemž na první místo ztrácejí necelých sedm bodů. Ve vedení je vítězpředešlého týdne David Doel a Miss Caruso, společněním se o vedení s 38 trestnými body dělí i Ruy Fonseca a Tom Bombadill Two. V soutěži startuje celkem 28 závodníků.

Zbytek české ekipy čeká drezurní zkouška o den později, tedypátek. Eliška Opravilová odstartujeLasingem při CCI1*, Jaroslav HatlaWestwinds El DivoCIC3* a s Reenmore Alfienárodní soutěži Preliminar (naše ZL). 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE