reklama 11D

Sezona v sedle 2014 na ČT Sport opět o Vánocích

Česká televize v roce 2014 trhla další rekord v počtu odvysílaných pořadů z jezdeckého sportu a dostihů na kanálu ČT Sport. K více jak 80 záznamům, přenosům či reportážím navíc přibudou ještě dva střihové pořady o Vánocích – Sezona v sedle!
16.12.2014 06:06  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Nejdůležitější momenty jezdeckého sportu v roce 2014 shrnující klasické disciplíny pod hlavičkou České jezdecké federace budou koncentrovány do cca 40 minut a sportovní kanál České televize je odvysílá premiérově ve čtvrtek 25. prosince od 12.15 hodin
 
Dostihová Sezona v sedle přijde na řadu o den později – v pátek 26. prosince, a to konkrétně od 16.45 hodin. Jak již bývá v případě této pravidelné relace zvykem, dostihoví příznivci dostanou více prostoru – celých 70 minut. Nutno však podotknout, že v celkových součtech minut dostihy letos výrazně ztrácejí – i díky zařazení Světových jezdeckých her v Normandii, které se vysílaly nepřetržitě dva týdny. 
 
Všechny pořady si můžete připomenout prostřednictvím internetových stránek ČT, kde jsou trvale dostupné. Níže najdete odkazy na uvedené vánoční souhrny jezdecké sezony 2014.
 

Sezona v sedle – jezdecký sport

Sezona v sedle – dostihy




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE