reklama 11A

Jump and Drive Winter Tour 2014 v televizi

Již 3. víkend roku 2014 odstartuje nová jezdecká sezona, a to díky seriálu Jump and Drive Winter Tour 2014. Ten se dokonce objeví na televizních obrazovkách. 15minutové reportážní sestřihy odvysílají vedle EquiTV.cz i Regionální televize a Sport 5...
02.01.2014 15:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Jump and Drive Winter Tour dvě zcela samostatné částiskokovou a vozatajskou. V podstatě se tak jedná o dva seriály, které ovšem budou mít společné vyvrcholení ve dnech 19. – 23. března na výstavišti v Lysé nad Labem při premiérovém Jezdeckém festivalu pořádaném Jezdeckým klubem Jezdci.cz. 
 
Ještě před uvedenou finálovou částí se uskuteční ve skocích dvě kvalifikace, a to v hale JS Equus Kinsky v Hradištku u Sadské. Také spřežení zahájí v Hradištku, pokračovat pak bude ve Zduchovicích a ve Slatiňanech. Na všech zmíněných sedmi akcích nebudou chybět kamery internetové televize EquiTV.cz. Reportáže však budou odvysílány i na Regionální televizi a kanálu Sport 5
 
Jump and Drive Winter Tour se objeví dokonce i na obrazovkách České televize, jelikož zkrácený záznam vozatajských závodů v Hradištku pravidelně vysílá ČT Sport. Tato stanice pak zařadí z Jezdeckého festivalu v Lysé nad Labem každý den 15minutový zpravodajský souhrn toho nejzajímavějšího. 
 
Příznivci jezdeckého sportu se tak mají opravdu na co těšit i v tomto zimním čase. Nemusejí přitom opustit své domovy – stačí si zapnout televizi!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE