reklama 11A

Sestry de Moussac bezchybné při sobotním Mannheimu

ikonka

V sobotu 5. května se v německém Mannheimu poprvé závodilo také při CSI3*. Právě v rámci těchto skokových soutěží se prezentuje také česká jezdkyně Emma Augier de Moussac. Ta startovala tento den v soutěži 140 centimetrů vysoké a dokončila bezchybně…
05.05.2018 13:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac se pro úvodní den rozhodla startovat v nižší soutěži vypsané při CSI3*. Na parkuru 140 centimetrů vysokém sedlala své dva svěřence a předvedla velice podobné výkony. S klisnou J.C.S. Chacco Dia totiž stejně jako s Divou dokončila bez chyb na překážkách, inkasovala pouze 2 trestné body za překročený čas.

Svůj start má během soboty za sebou již i Charlotte Augier de Moussac, která tentokrát soutěží v rámci CSIAm. I ona nastoupila do parkuru s výškou překážek 140 centimetrů, pro jezdce při CSIAm však byla připravena stupňovaná obtížnost. Česká reprezentantka sedlala koně Jules Verne DB a po bezchybném výkonu si dojela pro pěkné páté místo ve výsledkové listině.

V nejvyšší soutěži sobotního závodního dne tak české zastoupení nemáme. Jedná se o parkur 150 centimetrů vysoký. V závěru dne se však ještě uskuteční soutěž pro mladé koně, kde se bude Emma Augier de Mousac prezentovat na parkuru 135 centimetrů vysokém s Brighton Bay.

V Mannheimu se dále závodí při CDI4*, kde však nemáme české zastoupení. Nechybí ani paradrezurní soutěže při CPEDI3*, česká jezdkyně Anastasja Vištalová však nastoupí do své úlohy až během nedělního dne.

 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE