reklama 11A

Čtvrté místo Emmy de Moussac v GP Eschweiler

ikonka

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac si na konto připsala skvělý úspěch. Během neděle 29. dubna totiž skončila na čtvrté příčce v hlavní soutěží mezinárodních závodů. V Grand Prix při CSI3* v německém Eschweileru sedlala v této soutěži klisnu Divu…
29.04.2018 18:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nedělní Grand Prix se jela na parkuru 150 centimetrů vysokém. Tato skoková zkouška byla nejen započítávána do Longines žebříčku, ale také se jednalo o kvalifikaci na světové jezdecké hry do Tryonu. V soutěži se představilo necelých šedesát startujících, a to reprezentanti nejen z evropských zemí.

Česká jezdkyně sedlala klisnu Divu a dokončila jako jedna z mála tento náročný parkur bezchybně. Do rozeskakování nakonec postoupily pouhých pět dvojic. Dalších šest se pak z boje v rozeskakování vyřadilo pro překročení stanoveného času v základním kole.

Emma Augier de Moussac předvedla skvělou jízdu i v rozeskakování, když dokončila v nejlepším čase. O výhru ji bohužel připravila jedna chyba, která nakonec znamenala konečné čtvrté místo. Tři jezdci totiž bezchybnou jízdu ze základního kola zopakovali.

Jednotlivé kvalifikace do Grand Prix včetně samotné Grand Prix byly také bodované do samostatného žebříčku na těchto závodech. Mezi ženami zvítězila právě česká jezdkyně Emma Augier de Moussac. V první kvalifikaci totiž skončila čtvrtá po bezchybném výkonu, v té druhé inkasovala pouze jeden trestný bod za čas, což stačilo na 11. příčku. 

 

Kompletní výsledky včetně dalších skokových zkoušek naleznete ZDE.

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE