reklama 11A

Sestry De Moussac při nedělním programu ve Vejeru

ikonka

České jezdkyně Emma a Charlotte Augier de Moussac startovaly také v neděli 18. března na mezinárodních skokových závodech CSI Sunshine Tour ve španělském Vejer de la Fronetra. Emmě de Moussac nechyběla v nejtěžších soutěžích tohoto závodního dne…
18.03.2018 19:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká zástupkyně Emma Augier de Moussac si pro nejlepší nedělní umístění dojela v sedle klisny Kanonja. V Big Tour B, což byla skoková zkouška  s výškou překážek 140 centimetrů, dokončila soutěž dvoufázového skákání bezchybně. V početné konkurenci stačil jejich dosažený čas na konečné dvanácté místo ve výsledkové listině.

V nejtěžší soutěži nedělního dne, což byl parkuru 145 centimetrů vysoký při Big Tour C, sedlala Emma Augier de Moussac koně Brighton Bay. Po jedné chybě a tedy zisku 4 trestných bodů nakonec obsadila 31. pozici. Jednalo se o skokovou zkoušku hodnocenou na čas.

V Medium Tour Grand Prix se na parkuru 140 centimetrů vysokém představila za Českou republiku Charlotte Augier de Moussac. S koněm Jules Verne DB bohužel jen těsně nepostoupila do rozeskakování, neboť si na konto připsala jeden trestný bod za překročený čas. To pro českou jezdkyni znamenalo 15. místo konečného pořadí.

V rámci Small Tour C závodila v českýchbarvách také Markéta Šrámková. S koněm Casarella absolvovala soutěž 130 centimetrů vysokou a na konto si připsala 5 trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: Juan Luis Cabrera




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE