reklama 11B

Vydařený pátek na Sunshine Tour Emmy de Moussac

ikonka

Na start nejvyšších soutěží v rámci pátečního programu Sunshine Tour ve španělském Vejer de la Frontera se 16. března postavila Emma Augier de Moussac. Pro skvělou osmou příčku si jezdkyně dojela v sedle Brighton Bay na parkuru vysokém 145 cm…
16.03.2018 20:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejblíže stupňům vítězů se v rámci pátečního programu přiblížila Emma Augier de Moussac v sedle Brighton Bay. Česká dvojice nastoupila v konkurenci více jak osmdesáti koní do dvoufázové soutěže s výškou překážek 145 cm a po čistém výkonu jí patřila 8. příčka.

Další bezchybný parkur si Emma připsala spolu s Kanonjou a to na překážkách vysokých 140 cm. Tento výsledek stačil na 19. příčku.

Česká vlajka nechyběla ani v soutěži s výškou překážek 150 cm. Emma nastoupila do této náročné soutěže v sedle J.C.S. Chacco Dii s níž ji zabránil v postupu do rozeskakování jediný trestný bod. I tak se česká dvojice umístila ve startovním poli více jak osmdesáti koní na pěkném 12. místě.

Bezchybný výsledek počítala při pátečním programu i Charlotte Augier de Moussac, a to v sedle koně Fenomeen na překážkách vysokých 135 cm. Čtyři trestné body pak stejná jezdkyně inkasovala spolu s Jules Verne DB ve dvoufázové soutěži na parkuru vysokém 140 cm.

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE