reklama 11A

Emma vybojovala šesté místo v GP na CSI4* Vejer

ikonka

Ve španělském Vejer de la Frontera se ve dnech 6. – 12. března odehrály další z řady závodů CSI v rámci Sunshine Tour. Vrcholem byla Grand Prix, která byla částečně přeložena na pondělí 12. března. Emma de Moussac v ní vybojovala šesté místo.
12.03.2018 18:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Neděle 11. března měla být posledním dnem CSI4* ve Vejer de la Frontera. Nakonec se však hlavní soutěž Grand Prix protáhla z neděle až do pondělí. Jak si vedly české zástupkyně?
 
Anna Kellnerová absolvovala v neděli v sedle Colanda bezchybně obě fáze soutěže s překážkami do 135 cm a přidala také čistý výkon ve stočtyřicítce, v níž startovala s Giljandrem van den Bosrand.
 
Bez trestných bodů v čase, který stačil na 14. místo, zajela stočtyřicítku také další česká reprezentantka Emma Augier de Moussac s koněm Brighton Bay. 
 
Emma de Moussac se však blýskla hlavně skvělou šestou příčkou v poslední soutěži mítinku Grand Prix s překážkami do 155 cm. Nastoupila do ní s Divou a po bezchybném výkonu se rozeskakovala. Na rozhodující část však čekala až do pondělí, a absolvovala jí opět bez chyb.
 
Vítězem se stal Brit Harry Charles v sedle koně Controe, který byl o dvě sekundy rychlejší než česká reprezentantka.
 

Výsledky z CSI4* Vejer najdete tady

Foto: Juan Luis Cabrera




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE