reklama 11B

Briefing s TOP českými jezdci při CSI Olomouc 2017

Ve středu 21. června od 11.30 hodin proběhne tiskový briefing J&T Banka CSI3*W Olomouc 2017. Vedle zástupců pořadatelů se ho zúčastní i nejúspěšnější čeští parkuroví jezdci, kteří jsou členy tzv. A-kádru. Chcete se jich na něco zeptat? Máte možnost!
20.06.2017 12:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
U příležitosti konání čtvrtého ročníku mezinárodních skokových závodů zařazených do Světového poháru v parkurovém skákání – J&T Banka CSI3*W Olomouc 2017 v Olomouci Lazcích od 22. do 25. června se uskuteční v areálu Equine Sport Centra tiskový breafing, během něhož budou odpovídat na dotazy přítomných novinářů nejen prezidentka závodů Barbora Valštýnová a ředitelka akce Klára Damborská.
 
Účast přislíbili také přední domácí parkuroví jezdci, kteří jsou členy reprezentačního A-kádru. Mezi ně se řadí: Zuzana Zelinková, Kamil Papoušek, Aleš Opatrný a Ondřej Zvára. 
 
Zmiňovaného briefingu se bude moci ve středu 21. června od 11.30 hodin nepřímo zúčastnit i široká veřejnost, neboť jeho průběh bude přenášen prostřednictvím YouTube kanálu na internet. Vaše případné dotazy respondentům rádi přetlumočíme, tak neváhejte a ptejte se prostřednictvím stránky CSI Olomouc na Facebooku! 
 
Dotazy pište ještě před zahájením zmiňovaného setkání s novináři do diskuze k tomuto článku o tiskovém briefingu, případně na zeď FB stránky CSI Olomouc. 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE