reklama 11D

Sára Vingrálková závodí na CSI Gorla Minore

ikonka

V italském závodišti Gorla Minore se na mezinárodních závodech CSI prezentuje také česká jezdkyně Sára Vingrálková. V rámci těchto dvoutýdenních závodů má za sebou již česká juniorka několik startů, k dalšímu se chystá od 26. září…
24.09.2018 17:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká jezdkyně Sára Vingrálková startovala na těchto mezinárodních závodech již během prvního týdne, kdy se představila v sedle celkem pěti koní. S Oscarem des Fontaines si nejlépe vedla ve čtvrteční soutěži, což byla kvalifikační soutěž do Grand Prix. Na parkuru 145 centimetrů vysokém se přitom české jezdkyni podařilo ihned do Grand Prix kvalifikovat, a to přes dvě shození na parkuru. 

Areálem bylo možné slyšet také českou hymnu, neboť hned na úvod si dojela Sára Vingrálková pro prvenství. Ve čtvrtek na ni nikdo nestačil v soutěži 135 centimetrů vysoké, která se jela jako dvoufázové skákání. Česká jezdkyně sedlala Celanu Z. V sobotu pak česká jezdkyně dobrou formu potvrdila, když s téže klisnou dokončila soutěž 140 centimetrů vysokou na konečném čtvrtém místě. V tomto případě rozhodovalo o vítězi jedno rozeskakování.

I sobotní soutěž byla kvalifikací do Grand Prix, do níž se díky čtvrté pozici bez problémů kvalifikovala. Pro start v nedělí Grand Prix pak zvolila jezdkyně právě Celanu Z.  Na parkuru 145 centimetrů vysokém se však české jezdkyni tolik nedařilo a v náročné soutěži se jí nepodařilo probojovat do rozeskakování.

Závody pokračují dalším děním od středečního dne 26. září. Česká juniorka Sára Vingrálková opět nebude na startu chybět. I tento týden bude sedlat celkem pět koní, kterými budou Celana Z, Oscar des Fontaines, Chieano, Kas-Sini DC a Camparo.

 

 Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE