reklama 11A

Kuková zopakovala výhru na CSI Ciekocinko

ikonka

V polském Ciekocinku zněla česká hymna i během sobotního dne 25. srpna. Na mezinárodních závodech CSI1* a CSI2* se o ni opět zasloužila Valentýna Kuková. Tato česká jezdkyně nenašla přemožitele s Chicago-RA na parkuru Silver Tour…
25.08.2018 19:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká jezdkyně Valentýna Kuková si na těchto mezinárodních závodech Equestrian Summer Tour 2018 připsala již druhou výhru. Tentokrát na ni dosáhla s klisnou Chicago-Ra, a to v soutěži 115 centimetrů vysoké. Jednalo se o parkur jedoucí se při Silver Tour jako dvoufázové skákání.

Velice blízko výhře měla tato česká reprezentantka i s klisnou Philadelphia. Tu sedlala v soutěži Gold Tour 1 při CSI2* a absolvovala parkur 130 centimetrů vysoký. Opět se jednalo o dvoufázové skákání. Obě části zajela česká dvojice bezchybně, k vítězství jim chybělo 0,11 vteřiny. Výkon tak stačil na pěkné druhé místo.

Druhá česká jezdkyně Sára Vingrálková opět startovala v náročnějších soutěžích. S Celanou Z absolvovala soutěž započítávanou do Longines žebříčku. Jednalo se o parkur 145 centimetrů vysoký, kde o pořadí rozhodoval čas. Česká zástupkyně dokončila bezchybně a pomalejší jízda jí nakonec přinesla v silné konkurenci pěkné 15. místo ve výsledkové listině.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }