reklama 11C

Vingrálková druhá v GP CSIOJ v Ciekocinku

ikonka

Česká jezdkyně Sára Vingrálková má za sebou velice vydařený nedělní start při CSIO v Ciekocinku. Dne 2. září si v juniorské Grand Prix dojela pro krásné druhé místo, když s Kas-Sini DC absolvovala bezchybně nejen základní kolo, ale i rozeskakování…
02.09.2018 16:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejtěžší juniorská soutěž při CSIOJ byla připravena právě na nedělní den. Grand Prix se jela na parkuru 140 centimetrů vysokém a celkem čtyři dvojice se po bezchybném základním kole probojovaly do rozeskakování. Jednalo se o dva české a dva dánské zástupce.

Druhý nejlepší výkon nakonec podala Sára Vingrálková, která s Kas-Sini DC ani napodruhé nechybovala. Na první místo ztratila česká jezdkyně 0,58 vteřiny. Krásné čtvrté místo pak obsadila Kateřina Tomanová s Chacco Gold. Tato dvojice si připsala v rozeskakování o něco pomalejší čas a jednu chybu.

Sára Vingrálková nechyběla ani na startu Grand Prix jedoucí se při CSI2*, kde sedlala dva koně. S Celanou Z i s Oscarem des Fontaines dokončila parkuru 145 centimetrů vysoký s jednou chybou na kontě. Do rozeskakování se tak neprobojovala. Ostatní české dvojice na startu chybovaly víckrát.

České zastoupení jsme měli i v dětské Grand Prix, která se jela při CSIOCh na parkuru 125 centimetrů vysokém. Podobně jako mezi juniory, i v tomto případě se dvě české dvojice kvalifikovaly bezchybným základním kolem do rozeskakování.

V něm nakonec čtvrté místo obsadil Štěpán Filip, který s Cascarem ani napodruhé nechyboval. Zvolil však pomalejší tempo. Páté místo pak obsadila po jedné chybě v rozeskakování Mariana Michlíčková s Idee van de Achterhoek.

Do elitní desítky se dostala ve finále Gold Tour 3 Alžběta Vojtková, která na parkuru 140 centimetrů vysokém sedlala Capuu. Ve dvoufázovém skákání si po bezchybné jízdě zajistila konečné osmé místo ve výsledkové listině.  Jen o jednu příčku níže skončila Sandra Tomaidesová, která s Winndorem taktéž nechybovala ani v jedné části parkuru.

 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE