reklama 11B

Čechům se na CSIO Šamorín 2016 daří

Úspěšné starty mají za sebou české dvojice během pátečního a sobotního dne 29. – 30. července při mezinárodních závodech CSIO3*-W v Šamoríně. Na konto si připsali i nějaké výhry a zajistili tak hraní české hymny. Přinášíme podrobnosti…
30.07.2016 22:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A


Foto archiv Jezdci.cz

Páteční den nebyl jen o Poháru národů, o němž jsme již informovali. Na úspěchy dosáhly ten den další české dvojice. V soutěži EY-Cup (140 cm) dokončila na pěkném čtvrtém místě Kateřina Málková a Bugatti Dwerse Hagen, jen o místo níže pak figuroval ve výsledích Václav Staněk a Forever van de Noordheuvel.

soutěži Opal Tour na parkuru 125 centimetrů vysokém vybojovala první příčku Sára Vingrálková a Dollar Look. Elitní trio ještě uzavřela Sára Finsterle a Elektra. Ten den se Česko dočkalo ještě jedné výhry, a to v Rubin Tour (130 cm). Přemožitele nenašel Marek Hentšel a Sauron. Druhý nejlepší výkon pak podal Marek Klus a Lordana. Dobře se předvedla i letošní mistrovská dvojice mezi ženami, Vladislava Humplíková a Buena Utopia. Jezdkyně dosáhla na sedmé místo.

sobotním EY-Cupu (140 cm) se opět dařilo Kateřině Málkové. Tentokrát dojelaChintou na třetí pozici. A i další jména se opakovalapátečních soutěží. Na vítězství totiž opět dosáhla Sára Vingrálková, tentokrátkoněm Cheano (115 cm). V Opal Tour (125 cm) si Sára Finsterle zajistila opět třetí místo,  v sobotu  všakkoněm Venezia.

V Rubin Tour (135 cm) obsadil třetí pozici Marek Hentšel a Sauron, pěkné páté místo vybojovala Vladislava Humplíková a Buena Utopia. Ve Smaragd Tour se nejlépe představil Marek Klus. Tento český jezdec totiž skončil čtvrtý (Al Cambero) a pátý (Lordana).

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




Štítky: CSIOŠamorín
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE