reklama 11A

Šamorín čeká další vytížená sportovní sezóna

Pořadatele v jihoslovenském Šamoríně čeká, stejně jako v předchozích letech, vytížená sezona. V tamní x-bionic® sphere, jak se celý multifunkční areál nazývá, se bude v roce 2016 konat řada sportovních akcí. Nás samozřejmě zajímá jezdectví…
19.04.2016 11:09  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12C

WEB X-BIONIC® SPHERE

Jezdecké soutěže otevřely závody vytrvalosti, které se konaly 8. – 9. dubna. Řada mezinárodní klání odstartují také soutěžemi vytrvalosti. Mítink kategorie CEI zapsaný pod hlavičkou FEI je na programu 22. – 24. dubna
 
Poté přijde série dalších mezinárodních závodů. 13. – 15. května se jede opět CEI, aby jej po týdnu vystřídal mezinárodní skokový a drezurní mítink CSI resp. CDI. Následující víkend čeká Šamorín znovu skákání a to až do CSI3*. 
 
Po měsíční přestávce si přijdou na své znovu příznivci vytrvalosti. Poslední víkend v červenci jsou v kalendáři FEI zapsané závody kategorie CSIO3*. Po mnoha letech tradice těchto závodů na bratislavském kolbišti se tak přesouvají právě do Šamorína.
 
Začátek srpna bude patřit dostihům a další víkend znovu vytrvalosti. Od 1. do 4. září jsou v kalendáři parkurové závody až do CSI4* a drezurní kategorie CDI3*.  
 
Speciální formát závodů endurance na 2 x 100 km se bude konat 16. – 18. září a na závěr sezony přijde Pohár Národního hřebčína Topolčianky ve dnech 7. – 9. října.
 
Kompletní seznam sportovních akcí, a nejen těch jezdeckých, najdete TADY



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE