reklama 11B

Evropská vytrvalecká špička se chystá do Šamorína

Ve dnech 11. – 13. září se v Šamoríně uskuteční mistrovství Evropy seniorů ve vytrvalosti. S trasou dlouhou sto šedesát kilometrů, vytyčenou k okolí městečka na jihu Slovenska, se poperou jezdci z jednadvaceti evropských zemí.
03.09.2015 13:34  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12B


Ilustrační foto: Michaela Litovová

Pro evropský šampionát jsou známé prozatím jmenovité tzv. nominativní přihlášky, definitivní termín je v pátek 4. září, a se předpokládat, že se seznam startujících ztenčí, protože mnoho jezdců je předběžně přihlášeno s více koňmi.
 
V letošním ročníku bude mít zastoupení přes dvacet národních federací, na soupisce figurují jezdci Belgie, Bulharska, České republiky, Dánska, Finska, Francie, Chorvatska, Itálie, Lucemburska, Maďarska, Nizozemí, Norska, Polska, Portugalska, Rakouska, Ruska, Slovenska, Španělska, Švédska, Švýcarska a Velké Británie
 
Na přihlášce České jezdecké federace jsou Helena Terberová, Lucie Škábová, Tereza Kopecká a Petr Jadlovský. Poslední jmenovaný je kvalifikovaný s dvěma koňmi, ostatní mají po jednom.
 
Vytrvalce čeká sto šedesát kilometrů dlouhá trasa, rozdělená na pět úseků. První a třetí úsek je nejdelší, měří čtyřicet kilometrů. Druhá část je osmatřiceti kilometrová, poslední dvě mají dvaadvacet respektive dvacet kilometrů.
 
Mnoho dalších informací najdete na webu pořadatele ZDE
 
Výsledky budeme doplňovat do záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE