reklama 11C

České výkony při závěrečném dni v Šamoríně CSI4*

Nedělní program dne 27. září zakončil mezinárodní skokové závody po CSI4*, které se konaly v Šamoríně na Slovensku. Čeští jezdci stanuli na startu všech osmi soutěží, přičemž v šesti se jim podařilo alespoň jedenkrát probojovat do elitní dvanáctky…
28.09.2015 08:10  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Kamilu Papouškovi se dařilo s mladými koňmi. Ilustrační foto Kateřina Návojová

Právě 12 nejlepších jezdců bylokaždé soutěži dekorováno. Promluvit do tohoto pořadí se českým reprezentantům povedlo celkem sedmkrát, z toho dvakrát Zdeňku Žílovi a dvakrát Kamilu Papouškovi. Zdeněk Žíla se postaral o nejlepší český výkon v Medium Tour (135 cm), kde skončilkoněm Dominka B na dvanácté pozici. Ve Small Tour (125 cm) se radovalpáté příčky po výkonukoněm Calou.

Kamilu Papouškovi se tradičně dařilosedle mladých koní. V Tour pro 5-6leté si poradilparkurem 120/130 centimetrů vysokém dvakrát bezchybně a dojel si pro páté místoFriscem a šestou pozici získalNadalem Z. Nejlepší umístění nedělního dne si vybojoval Jiří Hruška startujícíAristem Z v Bronze Tour (140cm). Společně dosáhli na čtvrtou pozici.

V rámci Big Tour (140 cm) si pro 12. místo dojela Anna Kellnerová a Wolina Roundthorn, mezi amatéry se vedlo Nikole Huškové s Tadeášem Kieser Training. Na parkuru 115 centimetrů vysokém skončili devátí. Jediná soutěž, kde se Češi neprobojovali na dekorování, byla bohužel Grand Prix. Na parkuru 155 centimetrům vysokém se představila Anna Kellnerová a Carpe Diem af Pan, soutěž však nedokončili.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu, viz odkaz níže, nebo také na stránkách pořadatele ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE