reklama 11D

Rozhodčí drezury a všestrannosti opět na Suché

V sobotu 1. dubna se v Suché u Litomyšle v rámci závěrečného testu SCM konalo pravidelné doškolování rozhodčích v drezuře a všestrannosti. Příspěvek o jeho průběhu, který si můžete přečíst níže, nám zaslala Markéta Kvapilová...
04.04.2017 13:19  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: Jan Kameník
 
Krásné počasí provázelo první aprílovou sobotu drezurní rozhodčí a rozhodčí všestrannosti v jezdeckém areálu na Suché. Rozhodčí se zde sešli v rámci závěrečného testu SCM všestrannost k pravidelnému doškolení v disciplínách drezura a všestrannost.
 
Dopoledne bylo zaměřeno na drezurní teorii, odpoledne bylo věnované praktickému posuzování jednotlivých cviků a drezurních úloh přímo na drezurním obdélníku. Závěr školení patřil disciplíně všestrannost, rozhodčí byli seznámeni s novými změnami pravidel a v rámci přínosné diskuze se zabývali  výkladem těchto změn.
 
Jménem zúčastněných rozhodčích bychom chtěli poděkovat pořadatelům – OV VčO, majitelům jezdecké areálu a  oběma lektorkám ing. Simoně Fialové a Daniele Diringerové za profesionální pojetí školení. Velký dík patří pochopitelně všem figurantkám, které byly hodnoceny při předvádění drezurních úloh v rámci školení – členkám VčO  Ivě Hejlové, Gabriele Slavíkové, Kateřině Holomkové a jezdkyním SCM všestrannost Šárce Douchové, Barboře Šeligové a Dianě Lochmanové. 
 
Text: Markéta Kvapilová



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE