reklama 11D

Podpora rozhodčích pro zvyšování kvalifikace 2014

Drezurní komise vyhlásila podmínky pro získání finanční podpory na rozhodčí, kteří jsou přihlášeni do programu zvyšování kvalifikace rozhodčích v roce 2014. DK vyplatí pořadateli příspěvek 1000,- Kč za každého přiděleného rozhodčího...
09.05.2014 12:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Je však nutné písemně požádat drezurní komisi o přidělení rozhodčího na své závody.

Ilustrační foto Josef Malinovský

Drezurní komise ČJF přistoupila již v r. 2013 k podpoře zkvalitňování drezurních závodů finančním příspěvkem pořadatelům závodů na výkon činnosti těch rozhodčích, kteří byli na příslušné závody nominováni na základě požadavku pořadatele Drezurní komisí ČJF. Tato podpora z rozpočtu DK ČJF byla poskytnuta pořadatelům drezurních závodů v Mělníku, Ptýrově, Děčíně, Hradišťku, Těšánkách a Vrchovanech.

 

Pro období od roku 2014, kdy již platí nově schválené zásady vzdělávání rozhodčích, rozhodla DK ČJF, že finanční podpora pro nominované rozhodčí bude poskytována těm pořadatelům drezurních závodů, na jejichž závody budou dle požadavku pořadatele nominováni DK ČJF ti rozhodčí, kteří se na základě svého rozhodnutí přihlásili do systému vzdělávání rozhodčích. Na základě tohoto rozhodnutí DK ČJF vyhlašuje drezurní komise podmínky pro získání finanční podpory na rozhodčí, kteří jsou přihlášeni do programu zvyšování kvalifikace rozhodčích v roce 2014. DK vyplatí pořadateli, který písemně požádá drezurní komisi o přidělení rozhodčího na své závody, příspěvek 1000,- za každého přiděleného rozhodčího.

 

Podmínkou vyplacení částky je předložení kopie dokladu podepsaného přiděleným rozhodčím o přijetí výplaty odměny rozhodčího od pořadatele. Na základě tohoto dokladu DK vyzve pořadatele, aby vystavil fakturu na  ČJF ve výši schválené podpory, která mu bude proplacena. Na podporu není nárok, DK bude poskytovat podporu na základě předchozí dohody s pořadatelem dle těchto vyhlášených zásad podpory rozhodčích.

 

Seznam přihlášených rozhodčích:

1.            Zvýšení kvalifikace z národního rozhodčího na rozhodčího specialistu:

-              Gabriela Valeriánovákarlovarská oblast

-              Kateřina Osičkovájihomoravská oblast

 

2.            Zvýšení kvalifikace z rozhodčího na národního rozhodčího:

-              Katarina Hlavovástředočeská oblast

-              Hana Civišovájihočeská oblast

-              Lucie Marešováoblast Praha

-              Daniela Křemenovájihomoravská oblast

-              Nella Gottweisovájihomoravská oblast

-              Hana Štěpánováoblast Praha

-              Eliška Čmolíkovákarlovarská oblast

-              Kamila Vaňkovájihočeská oblast




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE