reklama 11C

Rolex Grand Slam o víkendu v Ženevě

Ve dnech 11. - 14. prosince se v Ženevě uskuteční již 54. ročník CHI. V rámci něj se uskuteční také finále čtrnáctého ročníku Rolex IJRC. Společně s CSIO Calgary a CHIO Aachen patří Ženeva k Rolex Grand Slamu, kam se již tradičně sjíždí ti nejlepší…
10.12.2014 09:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

www.scoopdyga.com

V pátek 12. prosince od 20:30 se představí desítka nejlepších jezdců světa, aby porovnaly své síly v již čtrnáctém finále. A v letošním roce je konkurence opravdu silná. Na startu uvidíme následující jezdce:

1. Scott Brash (Velká Británie)

2. Ludger Beerbaum (Německo)

3. Marcus Ehning (Německo)

4. Kent Farrington (USA)

5. Kevin Staut (Francie)

6. Patrice Delaveau (Francie)

7. Daniel Deusser (Německo)

8. Maikel van der Vleuten (Holandsko)

9. Steve Guerdat (Švýcarsko)

10. Pénélope Leprévost (Francie)

 

Ženeva také hostí další kolo FEI Světového poháru spřežení. Na startu se sejdou ti nejlepší ze čtyřspřeží. Celkem se kvalifikovalo pět týmů, mezi nimi i australský Boyd Exell, kterému se ve Švýcarsku vždy dařilo. Dále se kvalifikovali Joszef Dobrovitz (Maďarsko), Christoph Sandmann (Německo), Werner Ulrich (Švýcarsko) a Georg von Stein (Německo). Kromě pěti známých kvalifikovaných jezdců se na startu představí další tři, kteří obdrželi divokou kartu. Jsou to dva švýcarští reprezentanti, Jérôme Vouttaz a Cyril Maret a francouzský reprezentant Benjamin Aillaud.

Diváci také budou mít možnost sledovat vůbec první halovou cross-country. Soutěž se pojede zároveň ve dvou halách, kdy se k hlavní hale připojí i tréninkové prostory. Dráha bude složená z přírodních skoků, živých plotů, vodních překážek atd. Na startu prvního ročníku se představí skvělí militaristé, například současná Mistryně světa v jednotlivcích i družstvech a bronzová medailistka z OH v Londýně Sandra Auffahrt nebo Dirk Schrade, olympijský vítěz a Mistr světa v družstvech.

Pořadatelé si pro diváky připravili velice zajímavý a nabitý program. Více o CHI Ženeva najdete ZDE. Startovní a výsledkové listiny jsou TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE