reklama 11A

Příhoda ve vedení CNC Facimiech po pátečním dni

ikonka

Během pátku 15. června se začalo závodit při národních závodech ve všestrannosti v polském Facimiechu. Na startu nechybí ani několik českých jezdců. Nejúspěšnější je Miloslav Příhoda, kterému po prvním dnu patří hned dvě vedoucí pozice…
15.06.2018 22:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český reprezentant Miloslav Příhoda podává výborné výkony především v sedle svých tří svěřenců. V soutěži LL je po drezurní i skokové zkoušce na prvním místě s koněm Wacat, když mají na kontě 32,2 trestných bodů. Skokovou zkouškou přitom prošli bez trestných bodů. V téže soutěži je na čtvrté pozici Gabriela Slavíková s koněm Grant (34,2 trestných bodů).

V rámci soutěže na polském stupni obtížnost „L“ si Miloslav Příhoda drží dokonce dvě přední pozice. V čele je po drezurní zkoušce s koněm Eldorado, když má na kontě 29,6 trestných bodů. Druhá příčku mu patří s koněm Magic. S ním obdržel od rozhodčích o 0,4 trestného bodu více.

V náročnější soutěži CNC1* startuje za Českou republiku Šárka Douchová, která je s koněm Cofi aktuálně osmnáctá. Za drezuru si připsala 36,3 trestných bodů.

 

 Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE