reklama 11B

Příhoda skončil patnáctý v CIC Sopot

ikonka

Během nedělního dne 29. dubna vrcholily mezinárodní závody ve všestrannosti. Na účastníky soutěže CIC2*, tedy i dva české zástupce, čekal tento ten kros. Oběma se podařilo dokončit bez zastavení, Miloslav Příhoda si dojel pro konečné patnácté místo…
29.04.2018 17:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Lepší český výsledek si nakonec ze soutěže odnesl Miloslav Příhoda. V sedle koně Ferreolus Lat si připsal celkem 37,1 trestných bodů, což stačilo na patnácté místo ve výsledkové listině. Během nedělního krosu dojela česká dvojice do cíle bezchybně, nicméně lehce překročila stanovený čas. Za to si na konto připsala 3,2 trestných bodů.

Dobrý nedělní výsledek zapisoval také druhý český zástupce, a to Petr Lacina a Kamikatze. Dvojice v neděli obdržela 8 trestných bodů za překročený čas a celkově dokončila mezinárodní soutěž CIC2* s výsledkem 56,3 trestných bodů.

Oba jezdci sedlali ještě vždy jednoho koně v rámci národních soutěží. Do elitní desítky se probojoval Miloslav Příhoda a Eldorado, kteří v soutěži CNC-L obsadili sedmé místo. Konečný výsledek 30,7 trestných bodů bylo zároveň zatížení, které si česká dvojice zapsala v drezuře. Terénní jízdu i parkur dokončily bez chyb a v čase.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE