reklama 11A

Miloslav Příhoda vítězem ptýrovského „T"

ikonka

Během nedělního dne 13. května se v Ptýrově u Mnichova Hradiště závodilo až do soutěže stupně T*, která zakončila dvoudenní skokové závody. V tomto nejnáročnějším parkuru se z první pozice radoval úspěšný jezdec všestrannosti Miloslav Příhoda…
14.05.2018 08:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Miloslav Příhoda v ptýrovské soutěži na stupni T* ukázal, že se mu daří nejenom v disciplíně všestrannosti. V soutěži 145 centimetrů vysoké sedlal klisnu Clear Jolie a s připravenou trasou parkuru si jako jediný poradil účastník bezchybně. To mu tak zaslouženě vyneslo první příčku.

Na druhém místě skončil nejrychlejší jezdec této soutěže, kterým byl Rudolf Doležal. Ten se prezentoval s koněm Quattro a absolvoval tento parkur v čase 74,90 vteřiny. Na konto si však připsal 4 trestné body za jedno shození, což ho nakonec odsunulo právě na druhou příčku. Elitní trio uzavírala Kateřina Málková a Dedijtje. I tato dvojice si na konto připsala 4 trestné body za jednu chybu.

Této závěrečné soutěži předcházel parkur ST*, v němž se do rozeskakování dostalo dokonce jedenáct startujících. Nejlepší jízdu v rozeskakování podal Matouš Kořínek a dojel si pro první příčku s klisnou Good Girl.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE