reklama 11C

Příhoda jedenáctý při CIC3* ve Strzegomi

ikonka

V neděli 14. října vrcholily mezinárodní závody Strzegom October Festival. V nejtěžší soutěži CIC3* si nakonec pro výborné jedenácté místo dojel Miloslav Příhoda s Ferreolusem Lat. Kros dokončila dvojice bezchybně, pouze s penalizací za čas…
14.10.2018 16:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

České barvy hájili při náročné soutěži CIC3* celkem tři čeští jezdci. Nejlepší výchozí pozici do závěrečného krosu z nich měl Miloslav Příhoda s Ferreolusem Lat, který figuroval na desáté příčce průběžného pořadí. Na ni se dostal především díky výbornému projevu ve skokové zkoušce během sobotního dne. Jako jeden pouze ze dvou jezdců totiž dokončil parkur bezchybně.  

V neděli dokončil Miloslav Příhoda připravený kurz terénní jízdy bez chyb na překážkách, inkasoval pouze trestné body za čas. Nakonec se posunul na konečné jedenácté místo, a to s výsledkem 53,80 trestných bodů.  Pouze tři účastníci této náročné soutěže však dokázali absolvovat nedělní kros bez penalizace. Naopak více jak 10 jezdců soutěž nedokončilo.

České reprezentantky Eliška Opravilová s Dunkasem A a Barbora Kamírová s Vanessou Mae se bohužel do cíle této terénní jízdy při CIC3* nedostaly.

Nejlepší české umístění v rámci mezinárodních soutěží nakonec získala v soutěži CCI2* Eliška Orctová. Na účastníky této soutěže čekal v neděli závěrečný parkur. Česká jezdkyně dokázala dokončit v sedle Bonuse nedělní skokovou zkoušku bez trestných bodů a s pouhými 33,00 trestnými body si zajistila výborné třetí místo.

V soutěži CIC2* si nejlépe z Čechů vedl Jaroslav Abík s Madockem. V závěrečné terénní jízdě dvojice nechybovala, inkasovala pouze 5,20 trestných bodů za překročený čas. To nakonec stačilo na 16. příčku konečného pořadí.  Na kontě měli 42,30 trestných bodů.

V rámci soutěže CCI1* v sekci V si pro šestou příčku dojel Miroslav Trunda se Shutterflyke. V závěrečném parkuru si dvojice připsala jednu chybu a dokončila soutěž s výsledkem 35,50 trestných bodů. V sekci A při CCI1* jsme českého zástupce v elitní desítce neměli, na pěkné 13. místo se však posunula Marie Smolíková. S Carmen taktéž dokončila závěrečný parkur s jednou chybou, celkově pak zapisovala 45,70 trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE