reklama 11B

Suchá u Litomyšle hostí další kolo KMK

Další kvalifikační kolo chovatelských soutěží Kritéria mladých koní se uskuteční ve středu 14. června v Suché u Litomyšle. Ve skokových zkouškách se tradičně představí čtyř- až šestiletí koně. Nejvíce by se mělo představit čtyřletých klisen…
12.06.2017 21:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Během dne se uskuteční celkem šest skokových soutěží. Pár dní před zahájením závodů je na start zapsáno nejvíce čtyřletých klisen, kterých by se mělo představit více jak patnáct. Trojici svěřenců tam představí Jiří Hruška, a to jmenovitě klisny Christa 2, Jenifer 5 a Reiky. Stejně tak tři klisny provede parkurem Jiří Tměj. V kategorii hřebců a valachů pak nebude chybět početné zastoupení stáje Mustang. Marek Klus a Michal Žilinský budou sedlat celkem pět čtyřletých koní.

V pětiletém i šestiletém ročníku budou na startu v obou kategoriích i nejvíce bodující koně v rámci letošních kvalifikací. Mezi klisnami se jedná o pětiletou Emmu Lee Z s Jiřím Hruškou a šestiletou Evelyn s Petrou Masárovou. Mezi hřebci a valachy se můžeme těšit na lídry Dařbujána s Markem Hentšelem a Giggse s Jiřím Hruškou.

V Suché u Litomyšle bude mladé koně hodnotit Vladimír Hruška, stavitelem parkurů je Roman Falta.

Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu níže.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE