reklama 11C

Při CSIO Poháru národů Šamorín slavila Francie

Šamorín hostil v pátek 29. července při CSIO Pohár národů. V této dvoukolové soutěži nakonec zvítězil celek Francie, a to se 4 trestnými body celkem. Nechyběl ani český tým, který postoupil do druhého kola a nakonec dokončil osmý…
30.07.2016 00:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Iustrační foto archiv Jezdci.cz

Úspěšný Pohár národů byl především pro Francouze, kteří dokončili první kolo bez trestných bodů a svoji dobrou formu potvrdili i v kole druhém. Tam si připsali pouze jednu chybu a tým ve složení Bernard Briand Chevalier, Harold Boisset, Alexis Deroubaix a Marc Dilasser slavil vítězství. Druzí skončili Italové před třetím Německem.

Český tým tvořil Jiří Papoušek (Capua), Vladimír Tretera (Quentin), Josef Kincl (Cascar) a Zuzana Zelinková (Luka´s Ninja). Po dobrém úvodupodobě 1 bodu Jiřího Papouška a čistého konta Vladimíra Tretery inkasoval letošní medailistamistrovství ČR Josef Kincl hned 18 trestných bodů, které se škrtaly. Zuzana Zelinková dokončila s 9 body, český tým tak postoupil dál s 10 body.

V druhém kole se však od prvního jezdce nedařilo. Vladimír Tretera po několika chybách a jednom vybočení soutěž vzdal. Poté byl však vyloučen Josef Kincl, což znamenalo celkovou eliminaci družstva a tedy konečné osmé místo.

Kompletní výsledky všech soutěží naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE