reklama 11B

Přečtěte si srpnový Jezdecký zpravodaj 2017

Srpnové číslo Jezdeckého zpravodaje 2017 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Opět v něm najdete vše podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo…
22.08.2017 16:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Hlavní článek na úvodní straně je věnovaný mistrovství Evropy děti, juniorů a mladých jezdců v parkurovém skákání, které hostil během druhého srpnového víkendu Šamorín. Česká republika tam vyslala početnou ekipu. 
 
Mistrovství pod hlavičkou FEI se ostatně událo několik a všem jsme věnovali prostor. Miloslav Příhoda úspěšně dokončil kontinentální šampionát ve všestrannosti ve Strzegomi. Voltižní reprezentace se výborně prezentovala na ME seniorů a MS juniorů v Ebreichsdorfu. Čeští jezdci nechyběli také na ME pony v Kaposváru, drezurním ME dJY v Roosendaalu, ME ve vytrvalosti v Bruselu a ME v reiningu v Grivrins. Všechny tyto akce jsme shrnuli v nejnovějším vydání Jezdeckého zpravodaje.
 
A to není vše! Zmínit jsme museli také zduchovické MČR pony v drezuře a skákání. Neuniklo nám ani další vývoj seriálu Global Champions Tour a Global Champions League. Český skokový pohár, který zažil tři další kola, a to v Olomouci, Zduchovicích a Ptýrově, jsme také neopomněli. Ohlédli jsme i se za republikovým šampionátem ve všestrannosti, jež hostily Pardubice. 
 
Ve zkratce se dočtete o posledních kvalifikacích ZP ve všestrannosti i spřežení, dále o úspěchu Jiřího Nesvačila ml. na CHIO v Cáchách či o účasti Čechů na CSI v Bratislavě. A svůj prostor dostal i Český drezurní pohár…
 
Zdá se neuvěřitelné, kolik jezdeckých událostí se dá vměstnat do jednoho listu zpravodaje. Přesvědčte se sami! Číslo osm vyšlo 22. SRPNA! 
 

KLIKNĚTE na adresu: www.jezdeckyzpravodaj.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE