reklama 11C

Přečtěte si prosincový Jezdecký zpravodaj 2017

ikonka

Prosincové číslo Jezdeckého zpravodaje 2017 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Opět v něm najdete vše podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo…
20.12.2017 10:50  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Úvodní článek je věnován závodům CSI4* ve slovenském Šamoríně, které se uskutečnily za účasti jezdeckých es, jako jsou Herrie Smolders, Jeroen Dubbeldam, Marco Kutscher či Bertram Allen. Českou republiku tam reprezentovala Anna Kellnerová.
 
Hlavní jezdecky-společenskou událostí zimy 2018 bude galavečer České jezdecké federace. Ten se uskuteční v Národním domě na Vinohradech a my pro vás máme podrobnější pozvánku.
 
V dalších článcích vám nabídneme informace o probíhajících západoevropských Světových pohárech ve skocích, v drezuře, ve spřežení a ve voltiži. Dozvíte se také více o klíčových rozhodnutích z Generálního zasedání Mezinárodní jezdecké federace v Montevideu. 
 
V rubrice krátce zmíníme úspěšné výjezdy českých jezdců na zahraniční kolbiště. Dařilo se např. Tereze Czyžové a Alešovi Opatrném v Salzburgu, Zuzaně Zelinkové v Budapešti, či Sáře Vinrálkové v Poznani. 
 
V neposlední řadě pro vás máme upoutávku na Zimní Jezdecký pohár 2018, který již 27. ledna odstartuje nadcházející domácí jezdeckou sezonu.
 
Zdá se až neuvěřitelné, kolik zpráv se dá vměstnat do jednoho listu zpravodaje. Přesvědčte se sami! Číslo 12-01/2017 vychází 20. PROSINCE! 
 
Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i zmiňované aktuální vydání!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE