reklama 11A

EQUINET představuje nový Jezdecký zpravodaj

Společnost EQUINET s.r.o. s potěšením představuje zcela nové zpravodajské médium o koních a jezdectví v České republice. Právě vyšlo první číslo Jezdeckého zpravodaje, který je součástí jedné mediální skupiny společně s Jezdci.cz či EquiTV.cz...
19.08.2016 22:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Pod hlavičkou EQUINET s.r.o. (www.equinet.cz) vychází např. také každý týden televizní Jezdecký magazín, jednou ročně pak tištěný Jezdecký katalog a stolní Jezdecký kalendář.
 
Jezdecký zpravodaj by měl být publikován vždy 20. den každého měsíce. Zaplňuje sice jen dvě strany formátu A4, ovšem najdete v něm v graficky ucelené podobě to podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo a co byste si neměli v následujícím měsíci nechat ujít.
 
K dispozici je ZDARMA na webu ke stažení a dalšímu šíření – ať už vytištěný na papíře, nebo elektronicky. V tiskové podobě by měl být dostupný ve vybraných prodejnách jezdeckých potřeb a na různých akcích spojených s koňmi
 
Díky silnému mediálnímu zázemí společnosti EQUINET s.r.o. se každé číslo dostane se zárukou k tisícům, resp. desetitisícům čtenářů! K šíření informovanosti široké veřejnosti však můžete přispět i vy prostřednictvím sociálních sítí, klubových nástěnek, event. pořadatelé při jezdeckých akcích. Stačí si stáhnout PDF soubor s Jezdeckým zpravodajem a zpřístupnit jej dalším potenciálním čtenářům.
 
Během několika málo dnů bude spuštěn oficiální web projektu s adresou www.jezdeckyzpravodaj.cz. Stránky jsou aktuálně ve výstavbě, každopádně první číslo si můžete stáhnout již nyní POD TÍMTO ODKAZEM!
 

JEZDECKÝ ZPRAVODAJ 08-09/2016 – KLIKNI ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE