reklama 11D

Prague Lions jdou do GCL v Římě se sedmičkou

ikonka

Anna Kellnerová, Peder Fredricson a Niels Bruynseels, to jsou zástupci týmu Prague Lions, kteří se účastí jednoho z posledních kol série Global Champions v Římě. Ta začíná v pátek 7. září a Pražské lvy budou zastupovat první dva jmenovaní jezdci.
07.09.2018 09:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Pro start v první části Global Champions League mají Pražští lvi číslo sedm. Švédský jezdec Peder Fredricson bude sedlat hřebce Hanssona WL a Anna Kellnerová pojede desetiletého valacha Silverstona G. Parkur bude dosahovat výšky překážek do 155 cm a začátek soutěže je stanoven na 15:45 hodin. 
 
Hlavnímu pátečnímu klání bude předcházet obvyklé zahajovací skákání do 145 cm, které začíná půl hodiny po poledni. Peder Fredricson v něm bude sedlat bělouše Catch Me Not S a má startovní pořadí 34, jako jednačtyřicátý nastoupí belgický reprezentant Niels Bruynseels s klisnou Gancia de Muze a Anna Kellnerová s Balguerem pojede jako osmačtyřicátá.
 
O den později se rozhodne v druhém kole ligy o bodech do žebříčku. Připraven bude parkur do 160 cm, na který vstoupí první dvojice v 12:30 hodin. Další z vrcholů mítinku Grand Prix začne v 16:00 hodin a opět bude postavená na maximální možné obtížnosti.
 
Neděle 9. září nabídne dvě pětihvězdové soutěže. Krátce po poledni začne stopětačtyřicítka a ve 14:45 je na programu parkur do 150 cm.
 

Online přenos a výsledky najdete na webu GC ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE