reklama 11D

Poslední květnová sobota v Pardubicích patří dětem

Hrátky pro děti i poslední příležitost pojmenovat maskota. Taková bude poslední květnová sobota na závodišti. Doprovodný program Květnových dostihů bude o dětech. Blíží se mezinárodní den dětí a připravuje se na něj i závodiště.
28.05.2015 10:21  |  Rubrika: Dostihy  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Maskot dostihového závodiště v Pardubicích. Foto: Tomáš Kubelka

 

Z městské lože budou dostihy sledovat děti z dětských domovů, stanoviště s hrami pro nejmenší návštěvníky dostane nové označení. Hlavní roli v něm hraje nový maskot, kterému stále hledáme jméno. Pozor, návrhy lze posílatjen do soboty
 
Město Pardubice pozvalo do své lože děti z pardubického dětského domova, připravilo pro i zábavný doprovodný program. Soutěže a hry pro malé návštěvníky závodiště jsou připraveny také na dětském stanovišti závodiště. Děti si tu mohou zazávodit v parkuru na koních na tyči, složit puzzle s koňskou tématikou, prověřit své znalosti v poznávacím kvízu, házet podkovou nebo si prostě jen kreslit. Dětské stanoviště bude označeno novou informační tabulí, na které děti ke hrám láká maskot závodiště
 
Uzávěrka ankety
 
Maskot stále nemá jméno. Dostihový spolek vypsal soutěžní anketu a pojmenování figurky dostihového jezdce nechává na veřejnosti. Už v sobotu 30. května ale končí termín, do kterého je možné své tipy posílat na mail souteze@pardubice-racecourse.cz. Porota vybere pět nejlepších návrhů, které umístí na facebook závodiště a o kterých pak bude veřejnost hlasovat. Vítězný návrh bude zveřejněn při druhé kvalifikaci na konci června, maskot bude pokřtěn a autor jména si odnese odměnu. Speciální cena je vypsána pro mateřské školy. Jejich návrhy budou slosovány a tři třídy vyhrají komentovanou prohlídku závodiště. 
 
Zvýhodněné vstupné
 
A připomínáme také zvýhodněné vstupné. Děti do 140 cm sice mají vstup zdarma automaticky (stačí projít kolem dřevěného koně a být prostě menší než on), ale mohou zařídit bezplatný vstup i jednomu ze svých rodičů. Stačí vymalovat a odevzdat omalovánky vydané Dostihovým spolkem, které jsou distribuovány do informačních center a které lze získat i přímo na závodišti na tribuně A. Odevzdané omalovánky budou navíc na konci sezony slosovány a děti mohou vyhrát zajímavé ceny. Tato akce platí na všechny dostihové dny kromě Velké pardubické. 
 
Zdroj: Tisková informace Dostihového spolku, a.s.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE