reklama 11B

DS Pardubice stále hledá jméno pro nového maskota

Nový maskot pardubického závodiště se představil veřejnosti při Zahajovacím dostihovém mítinku konaném 8. května. Od té chvíle také čeká na své jméno. To mu mohou vybírat nejen návštěvníci závodiště až do konce května...
21.05.2015 06:58  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto archiv pořadatele

Svou podobu odhalil nový maskot závodištědekorovacím paddocku, tedy na místě, kde se scházejí vítězové. Do společnosti jej přivedl známý rozhlasový moderátor Petr Jančařík, který sitomu přizval nejen ředitele Dostihového spolku a.s. Michaela Skalického, ale také autora návrhu maskota, grafika Pavla Horáka.

„Vymýšleli jsme, jak potěšit dětivymysleli jsme maskota. Každé větší akce takového maskota . Udělali jsme výběrové řízení na jeho podobu, přišly různé návrhy, ale nakonec jsme si řekli, že by to měl být žokej. Nebo možná žokejka, to záleží na tom, jak to děti nastaví,“ narážel Michael Skalický při slavnostním představení maskota na fakt, že nová tvář závodiště ještě nemá jméno.

Dostihový spolek a.s. teď čeká na návrhy jmen od dostihových fanoušků. Zasílat je mohou až do 30. května na e-mail souteze@pardubice-racecourse.cz. Porota z došlých návrhů vybere finalisty, z nichž to konečné jméno vybere veřejnost hlasující na facebooku. Křtiny spojené s odměnou pro autora vítězného návrhu se uskuteční v rámci dostihového mítinku na konci června.

Maskot se hned zapojil do dění na závodišti. Projel se kočárem a hned na to zamířil k dětskému hřišti, kde byly pro děti připraveny hry a různé soutěže. Do budoucna si děti i dospělí budou moci odvézt maskota také s sebou domů – třeba v podobě plyšové hračky, potisku na tričku nebo jiných drobných upomínkových předmětů. Maskot bude také provázet dostihovým programem či termínovou listinou.

 

Podrobnosti o soutěži naleznete ZDE

Zdroj: www.pardubice-racecourse.cz/




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }