reklama 11D

Rok ve znamení dítěte v Pardubicích pokračuje

Letošní sezonu zaměřil pořadatel pardubických dostihů především na děti. Právě jim je věnován doprovodný program dostihových mítinků, svět plný her bude také hlavním tématem zářijové výstavy Koně v akci...
21.05.2015 11:06  |  Rubrika: Dostihy  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

V Pardubicích vedle dostihů čekají na malé diváky doprovodné akce. Ilustrační foto Ivan Krejza

Ovšem dětský návštěvník se nebude nudit ani při čtení termínové listiny. I tady totiž na nejmenší diváky čeká překvapení. Dostihový spolek a.s. vydal edici speciální termínové listiny, která určena přímo pro rodinydětmi. Na zadní straně je totiž připravena omalovánkamotivem maskota dostihového závodiště. Tyto termínové listiny jsou postupně distribuovány do turistických informačních center v Pardubickém kraji, podobně jako další dokreslovačky. Ty už návštěvníci znají z let minulých. Pokud totiž děti předloží vybarvené dokreslovačky na pokladnách závodiště, získá vstup zdarma na vybrané dostihové mítinkyjedenrodičů.

Malovat ovšem děti mohou i přímo v dostihovém programu, který se postupně mění a přibližuje všem  skupinám návštěvníků. Sázkaři tady samozřejmě najdou startovní listiny, těm méně zkušeným napovíme určitými tipy. Ovšem nově zařazujeme i kreslené vtipy Honzy Lušovského a úplnou novinkou jsou omalovánky pro děti. Chceme, aby se bavily a aby si dostihový program odnesly třeba i domů,“ popisuje proměnu dostihového programu Michael Skalický, místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s.

Dostihové závodiště bude patřit dětem po celou dostihovou sezonu. V rámci dostihových mítinků bude pro rodiny s dětmi vždy připraven bohatý program. A nejen při dostizích, ale i při mezinárodní výstavě Koně v akci. Její letošní ročník je totiž určen právě dětem.

Zdroj: www.pardubice-racecourse.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE