reklama 11C

GCT Valkenswaard s poslední zkouškou před GP

Světová sedmička a olympionik jedoucí do Ria Daniel Deusser z Německa ohromil soupeře v dnešní odpolední hlavní soutěži při Longines celosvětovém turné ve Valkenswaardu, kde v pátek 5. srpna zvítězil v poslední velké zkoušce před sobotní Grand Prix…
05.08.2016 22:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Daniel Deusser předvedl téměř neskutečnou jízdurozeskakování a se svou letos devítiletou klisnou Happiness van T Paradijs si dojel pro vítězství. V rozskoku dvaceti jezdců, který dramaticky nabýval na obrátkách, dokázal vysoce respektovaný Němec zvítězit před polem padesáti mezinárodních jezdců a domů si odnáší největší podíl z celkové dotace 61,800 euro.

Ke svému vítězství Daniel Deusser řekl: „Jsem opravdu šťastný, s touto klisnou to jsou teprve moje druhé závody. Snaží se podávat své maximum a dnes odvedla skvělou práci. Valkenswaard vnímám jako svůj domov - byl jsem zde šest let – a proto je vítězství zde opravdu skvělý pocit."

Kurz Uliana Vezzaniho byl skutečným testem pro nejlepší jezdce světa. Následující víkend se hned 23 jezdců přesouvá do Ria na olympijské hry. Na startu stanulo hned sedm nejlepších jezdců z top desítky světového žebříčku. Mezi nimi nechyběl ani staronový lídr a od konce července opět světová jednička Christian Ahlmann.

Zaplněná a diváky zaplněná Topsova aréna sledovala pečlivě účastníky a jejich formu před hlavním závodem těchto závodů CSI5*, tedy sobotní soutěží. Celkem 20 jezdců prošlo náročným kurzem bez trestných bodů, mezi nimi nechyběly skvělé dvojice jako Scott Brash a Hello Forever, Gregory Wathelet s Citizenguard Taalex, Ludger Beerbaum s Chiarou či David Will sedlající koně Cento du Rouet. V rozeskakování však chybovali a vítězství museli přenechat jiným.

V sobotu se koná Longines Global Champions Tour Grand Prix. Soutěž bude možné tradičně sledovat online, druhé kolo pak bude vysílat i stanice Eurosport. Začátek prvního kola je v 16 hodin místního času.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE

Zdroj: www.globalchampionstour.com




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE