reklama 11D

Mencke neporazitelná při drezurním MČR 2018

ikonka

Drezurní a paradrezurní MČR zakončily v neděli 19. srpna v Královicích küry. Ani v nedělní volné sestavě střední rundy seniorů nenašla přemožitele Libuše Mencke. Jezdkyně si tak v sedle Sýria 2 zajistila mistrovský titul pro rok 2018…
19.08.2018 19:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

S více jak tříprocentním náskokem nad druhou dvojicí si nedělním kürem zajistila zlato ve střední rundě seniorů Libuše Mencke, která v sedle Sýria 2 získala hodnocení 74,395 %.

Druhou příčku si po všechna tři kola udržela Tereza Hábová, která v sedle Jamese Bonda předvedla svou volnou sestavu za 71,325 %. Závěrečné nedělní kolo zamíchalo pořadím elitního tria této kategorie. Ze čtvrté příčky se tak svým kürem posunula před Adélu Neumannovou Hana Vašáryová, která si tak v sedle Filipy odvezla bronz.

Podobný osud potkal jezdce také v malé rundě seniorů. Tam si po všechna tři kola udržela vedení Ida Vavříková v sedle Fürst Romantico i stříbrná Kamila Kotyzová a Radula. Na stupně vítězů se díky nedělnímu výkonu probojoval Michal Knoflíček spolu s Zun Light VDL.

Více jak šest procent po třech kolech mistrovské soutěže mladších juniorů dělilo od sebe vítězku Evu Vavříkovou a Siracusu před Janou Táboříkovou a Janne 1. Bronzová příčka zde patřila Julii Sekaninové, a to spolu s hřebcem Furioso XXV-8.

Mistrovský titul z kategorie mladých jezdců si z Královic odváží Anežka Zajícová v sedle Stasii EG, před Alexandrou Hanáčkovou a Well Done 5 a Martinou Kučerovou a Caletem.

Soutěž starších juniorů ve věku 17 až 18 let ovládla Laura Lišková spolu s Wormanem, ze stříbrné medaile se radovala Tina Pospíšilová v sedle Fiorelly TC a trojlístek na stupních vítězů této kategorie uzavřela Tereza Lipavská spolu s Rozárkou 6.

Cenné kovy se v Královicích rozdávaly také v rámci paradrezurního mistrovství. S celkovým procentuálním výsledkem za tři kola v kategorii Grade I. - V. 69,013 % se ze zlaté příčky radovala Anastasja Vištalová v sedle Dominique 1. V kategorii nezařazených si pro titul dojela s výsledkem 65,040 % Zuzana Fialová spolu s Larinem.

Kompletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE